Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Менеджмент як сладова освітнього процесу

Переглядів: 723
26.02.2021 - 15:02

Менеджмент як сладова освітнього процесу! За такою тематикою 24 лютого 2021 року в Молодіжному центрі "Перспектива", пройшов воркшоп для учнів загальноосвітніх закладів освіти за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

Модератор заходу, керівник Освітньо-розвиваючого центру «Тьютор» Шевченко Катерина, познайомила учасників воркшопу з принципами та функціями менеджменту в освітньому середовищі та з методами прийняття рішень у повсякденному житті школярів. Після цього учасники воршопу мали можливість на практиці визначити для себе найбільш ефективні методи використання технологій менеджменту.

24 лютого 2021 року в Молодіжному центрі "Перспектива", пройшов воркшоп «Менеджмент як сладова освітнього процесу»  для учнів загальноосвітніх закладів освіти 24 лютого 2021 року в Молодіжному центрі "Перспектива", пройшов воркшоп «Менеджмент як сладова освітнього процесу»  для учнів загальноосвітніх закладів освіти 24 лютого 2021 року в Молодіжному центрі "Перспектива", пройшов воркшоп «Менеджмент як сладова освітнього процесу»  для учнів загальноосвітніх закладів освіти 24 лютого 2021 року в Молодіжному центрі "Перспектива", пройшов воркшоп «Менеджмент як сладова освітнього процесу»  для учнів загальноосвітніх закладів освіти

Останні статті на сайті