Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Верховна рада України

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 949
17.02.2021 - 16:27

Згідно протоколу 6 від 16.02.2021 року о 16.30 в каб. № 212 в приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, мешкаючим на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, та були розглянуті наступні питання:

1. Про призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо-переміщеним особам, мешкаючим на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади з урахуванням вимог Закону України від 30.03.2020    № 540-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій, у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -2019)», яким заборонено здійснення перевірок фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб.

- призначити (відновити) соціальні виплати 43 внутрішньо переміщеним особам, мешкаючим на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

Останні статті на сайті