Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Триває декада зустрічей з підприємцями

Переглядів: 764
10.02.2021 - 16:43

В центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості продовжуються  заходи декади зустрічей з підприємцями.

В лютому 2020 року відкрили власну справу за сприяння  служби зайнятості два тезки, два Івана.

Один з підприємців веде бізнес в сфері ремонту і технічного обслуговування електричного обладнання. Поки працює сам, без найманих працівників. Бізнес розвивається,  але занадто повільно через карантинні коливання в економіці, вважає Іван. На сьогодні його цікавлять грантові програми, спрямовані на вдосконалення підприємницьких навичок та підтримку малого бізнесу в умовах карантину.

Другий підприємець  здійснює моделювання та виготовлення деталей з пластмаси. Він  повідомив, що в період  карантину дійсно відчув спад попиту на свої послуги. Бізнесмен ділився власними здобутками та труднощами, з якими стикався  під час роботи. Серед основних проблем- розширення ринку збуту . Цікавить бізнесмена і організація рекламної діяльності для залучення нових клієнтів.

Заступниця директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова надала бізнесменам  детальну інформацію про підтримку службою зайнятості підприємців-початківців для швидкої адаптації до реальної економічної ситуації. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал нагадав підприємцям про умови компенсації фактичних витрат  роботодавця на сплату єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця зареєстрованих безробітних .

Наприкінці зустрічі фахівчиня Олена Бояринова запросила підприємців до подальшої участі в онлайн - засіданнях центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості. Це не тільки сприятиме  розв'язанню питань, пов'язаних з веденням бізнесу , а й допоможе  завжди бути  обізнаним у діючих грантових програмах.

В центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості продовжуються  заходи декади зустрічей з підприємцями.

Останні статті на сайті