Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Правова підтримка для внутрішньо переміщених осіб

Переглядів: 614
04.02.2021 - 10:41

В центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся онлай-вебінар . До участі запросили шукачів роботи з категорії внутрішньо переміщені особи. Слухачів інформували про можливу юридичну підтримку для даної категорії населення.

В заході брала участь начальниця відділу Бахмутського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Судак. Вона  надала слухачам рекомендації щодо захисту свої прав в різних сферах життєдіяльності. Пані Оксана запропонувала безоплатну вторинну правову допомогу , тим хто її потребує.

Профконсультант Олена Бояринова презентувала учасникам вебінару міжнародні грантові програми різної спрямованості для підтримки внутрішньо переміщених осіб. Це як надання фінансової допомоги так і вдосконалення професійних навичок або підтримка на період карантинних обмежень. Фахівчиня надала слухачам детальну інформацію про онлайн-сервіси від Державної служби зайнятості. Також обговорювали і користування електронними державними сервісами.

На завершення вебінару учасники отримати індивідуальні консультації по конкретним запитанням, які надсилали в онлайн - чат протягом зустрічі.

Останні статті на сайті