Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 1268
22.12.2020 - 10:17

17 грудня 2020 року на черговому засіданні міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат були розглянуті питання погашення суб’єктами господарювання боргів із заробітної плати, з відшкодування пільгових пенсій та зі сплати ЄСВ. Всього розглянуто із вказаних питань 2 підприємства та 5 фізичних осіб - підприємців.

Стосовно ПрАТ «ВІСТЕК»  були запропоновані, розглянуті та визначені заходи щодо виходу з ускладненої ситуації, що склалася на підприємстві у грудні поточного року. В комісію надано графік погашення заборгованості із заробітної плати та з відшкодування пільгових пенсій на 2021 рік.

По підприємству ПАТ «Макіївський завод металоконструкцій» борги з відшкодування пільгових пенсій будуть погашені до кінця грудня поточного року.

По 2 суб’єктах підприємницької діяльності заборгованість зі сплати ЄСВ на день проведення засідання погашена. Стосовно решти підприємців – визначені строки та встановлений контроль погашення боргів з ЄСВ.