Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Планування власної справи для осіб з інвалідністю

Переглядів: 1563
27.11.2020 - 11:20

В Бахмутському міському центрі зайнятості  тривають заходи загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю. 25 листопада   в центрі розвитку підприємництва відбувся онлайн – вебінар. В заході взяли участь 16 шукачів роботи з інвалідністю. Також до онлайну долучились  діючи підприємці та соціальні партнери служби  зайнятості. Обговорювали планування власної справи.

Фахівчиня  Олена Бояринова ознайомила слухачів з інформаційною підтримкою Державної служби зайнятості підприємницьких ініціатив шукачів роботи. Учасників ознайомили з  діючими  грантовими  програмами  для мешканців Донецької області. Шукачі роботи  отримали рекомендації по пошуку грантодавців у мережі Інтернет.

Далі юрист програми економічного розвитку міжнародної гуманітарної неурядової організації Данська Рада у справах біженців Євген Жифарський  презентував слухачам послуги для населення. Шукачі роботи також дізнались  особливості загальної системи оподаткування для осіб з інвалідністю.

До жвавої дискусії долучилась начальниця відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Судак.

Пані Оксана зупинилась на правовому захисті малого бізнесу. Ще слухачі дізнались про пільги і гарантії для осіб з інвалідністю в малому бізнесі.   Також обговорили користування електронними державними сервісами.

На завершення вебінару учасники  отримати відповіді на запитання, які надсилали в онлайн чат протягом  зустрічі.

В Бахмутському міському центрі зайнятості  тривають заходи загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю. 25 листопада   в центрі розвитку підприємництва відбувся онлайн – вебінар. В заході взяли участь 16 шукачів роботи з інвалідністю.В Бахмутському міському центрі зайнятості  тривають заходи загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю. 25 листопада   в центрі розвитку підприємництва відбувся онлайн – вебінар. В заході взяли участь 16 шукачів роботи з інвалідністю.