Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Сучасний комплекс послуг державної служби зайнятості для осіб з інвалідністю

Переглядів: 784
17.11.2020 - 08:49

16 листопада стартувала загальнообласна декада зайнятості для осіб з інвалідністю.

Фахівці Бахмутського міського центру зайнятості  цього дня запросили безробітних з інвалідністю до участі в інформаційному онлайн-вебінарі про послуги державної служби зайнятості для даної категорії населення. В ході онлайну фахівчиня  Тамара Богдан надала слухачам детальну інформацію про адресні соціальні послуги служби зайнятості,  спрямовані сприяти працевлаштуванню людей з інвалідністю В першу чергу це, звичайно, сприяння працевлаштуванню,  розвиток підприємницьких ініціатив для тих , кого цікавить самозайнятість, а у разі потреби – організація курсів професійного навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та  психологічну підтримка у форматі онлайн-тренінгів і семінарів. Адже відчувати себе самодостатньою та повноцінною частинкою соціуму важливо кожному , і праця в даному випадку не тільки спосіб заробітку .

Профконсультант нагадала учасникам про можливості  діагностики власних професійних можливостей з використанням сучасних онлайн-сервісів державної служби зайнятості «Моя професія:консультаційна мережа»,  про можливість стажування безпосередньо на робочому місці.

Наприкінці вебінару фахівчиня зазначила, що в пошуку роботи дуже потрібна  активність самого пошукача , і сучасний інструмент послуг служби зайнятості надає багато можливостей для успішного працевлаштування.

 

Відділ профорієнтації
Бахмутський міський центр зайнятості
вул. Захисників України,13,
м. Бахмут, Україна,84500
тел.: +38(06274)-8-23-81

16 листопада стартувала загальнообласна декада зайнятості для осіб з інвалідністю.