Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Сучасні підходи до пошуку роботи

Переглядів: 1089
16.11.2020 - 09:28

Протягом тижня фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості проведена  низка заходів, спрямованих на оволодіння безробітними навичками складання  резюме,опанування  методів ефективної  само презентації під час співбесіди з роботодавцем. Вебінари,   зустрічі та майстер класи проводилися в режимі онлайн з використанням сервісу  ZOOM.

Карантинні обмеження в зв’язку  пандемією  внесли багато коректив  в процес пошуку роботи на сучасному ринку праці. Профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості використовують сучасні форми роботи з безробітними  аби подолати внутрішні психологічні перешкоди  на шляху до професійної самореалізації  та ефективної взаємодії з роботодавцем для прискорення працевлаштування.

Під час онлайн-зустрічей  слухачі отримують  практичні навички складання портфоліо кар’єрного просування , резюме , відео резюме та їх ефективного  використання при пошуку роботи . Окремою , важливою для сьогодення  формою спілкування шукача роботи з потенційним роботодавцем дедалі частіше стає онлайн-співбесіда . Тому підготовка до такого виду співбесід потребує певних навичок  від претендента. Особливу увагу  учасників  вебінарів  фахівчині  центру зайнятості  звертають  на можливість додаткового самостійного навчання основам пошуку роботи з використанням  онлайн ресурсів державної служби зайнятості: освітнього  порталу  Державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/), сайту «DC Z» www.dcz.gov.ua .

В результаті онлайн-спілкування слухачі  роботи   висновок: важливо налаштуватися  на позитивний результат пошуку роботи, чітко ставити мету  та бути впевненими  у власних  силах. Адже як відомо робота існує лише для тих , хто її шукає!

 

Протягом тижня фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості проведена  низка заходів, спрямованих на оволодіння безробітними навичками складання  резюме,опанування  методів ефективної  само презентації під час співбесіди з роботодавцем.