Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Урядовий портал

ХІ регіональна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Студенти та молодь – для розвитку регіонів», 13-19 жовтня 2020 р.

Переглядів: 953
20.10.2020 - 13:41

13 жовтня 2020 р. в Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут) відбулась вже ХІ регіональна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Студенти та молодь – для розвитку регіонів».

В роботі конференції традиційно взяли участь більшість навчальних закладів вищої, фахової передвищої освіти  представники яких провели дослідження в різних галузях науки, зокрема педагогіки, психології, філософії, інформаційних технологій, екології, економіки, проблемах розвитку регіону та міста.

Не дивлячись на складну епідеміологічну ситуацію, робота конференції була організована в онлайн форматі. За допомогою платформи Google Meet була організована робота чотирьох секцій: політехнічної, економічної, гуманітарної та охорони праці, екологічної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Особливу цікавість викликали доповіді студентки Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА (м. Бахмут) Трубіної Ганни на тему «Оборонна реформа в Україні: проблеми фінансування та шляхи їх вирішення», студентки Бахмутського педагогічного коледжу Шулєпової Софії на тему «Молодіжний сленг як засіб самовираження студентів», студентки Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури Портнової Єлизавети на тему «Українська літературна мова як основа ділового та професійного спілкування» та студентів Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА (м. Бахмут) Корінчук Альони та Гусейнова Ілгара.

Загалом в роботі конференції взяли участь більше 130 учасників з десяти закладів освіти.

Підведення підсумків конференції відбулося 19 жовтня 2020 р. в онлайн форматі. Переможців конференції привітала начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Людмила Олексіївна, яка відзначила важливість залучення молоді для визначення та вирішення проблем, що стоять сьогодні перед нашим суспільством. Учасники конференції, які зробили найкращі доповіді були нагороджені грамотами Бахмутської міської ради та цінними подарунками.

Сподіваємось, що добра традиція буде збережена і наступної осені ми знову зберемося, щоб обмінятися новими науковими здобутками для розвитку майбутнього нашого регіону.

Останні статті на сайті