Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Новини
16.04.2024 - 16:17 | Навчання та робота: для ветеранів та їхніх родин стартувала нова програма

Ветерани, ветеранки їхні близькі родичі, а також родини чинних військових можуть опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами чи електромонтерками з обслуговування підстанцій.

16.04.2024 - 16:02 | Комплекс рішень щодо майбутньої відбудови міста обговорили у Кропивницькому

Сьогодні начальник Бахмутської МВА Олексій Рева та бахмутяни, які наразі перебувають у Кропивницькому, обговорили пріоритети відбудови міста після деокупації та розглянули проєкт «Сталева Мрія Бахмут» по реконструкції мікрорайону Ювілейний.

16.04.2024 - 15:42 | Платники Донеччини перерахували до держбюджету майже 3 млрд гривень

З початку 2024 року Головним управлінням ДПС у Донецькій області до загального фонду Державного бюджету України зібрано 2,9 млрд грн податків, зборів, інших обов’язкових платежів.

15.04.2024 - 16:51 | ДО УВАГИ БАХМУТЯН У ВІННИЦІ!

Бахмутська міська військова адміністрація запрошує на презентацію та обговорення проєкту «СТАЛЕВА МРІЯ БАХМУТ», безплатно розробленого ТОВ «Метінвест – СМЦ». План післявоєнної відбудови охоплює мікрорайон Бахмута в межах вулиць Чайковського - Захисників України - Декабристів - Ювілейна (до межі селища Хромове).

15.04.2024 - 15:44 | Знайомство з Бахмутом у Дніпрі

У Дніпрі, де знайшли прихисток тисячі українців, вимушених покинути свої домівки через війну, продовжуються зустрічі фахівців Бахмутського міського центру культури та дозвілля ім. Євгена Мартинова у Клубі української культури на базі громадської організації «Світло культури».

15.04.2024 - 12:47 | Податковий аудит Донеччини: донараховано майже 5 млн гривень

Управління податкового аудиту виконує ключові функції, спрямовані на забезпечення ефективного функціонування податкової системи – це і перевірка дотримання податкового законодавства, і виявлення порушень, і здійснення податкового нагляду.

13.04.2024 - 15:29 | Бахмутянам у Дніпрі представили проєкт повоєнної відбудови Бахмута

Дніпро стало наступним містом, де зібралися жителі громади для обговорення проєкту «Сталева Мрія Бахмут» у рамках повоєнного відновлення одного з мікрорайонів Бахмута. Під час зустрічі, в якій взяли участь близько 200 бахмутян, обговорено ідеї, задуми та зміни, які чекають на мікрорайон Ювілейний.

11.04.2024 - 16:08 | Відбулась «пряма лінія» секретаря Бахмутської міської ради

Сьогодні, 11 квітня, під час «прямої телефонної лінії» на запитання жителів Бахмутської громади надавала відповіді секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна.

11.04.2024 - 14:35 | Бібліотека для людей з вадами зору відновлює свою роботу в Дніпрі

Для людей з порушеннями зору важко переоцінити значення комп'ютерних технологій, адже завдяки їм вони мають можливість спілкуватися, брати участь в онлайн-спільнотах, здобувати освіту, розвивати свої творчі здібності та багато іншого.

11.04.2024 - 14:30 | Вільна, окрилена, незалежна, амбітна

Проєкт «ВОНА» (Вільна, Окрилена, Незалежна, Амбітна) реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA Ukraine за підтримки уряду Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID. Цей кар’єрний та бізнес-хаб надає жінкам, які постраждали від домашнього чи гендерно зумовленого насильства, або перебувають у групі ризику, можливість розвивати свій професійний потенціал та здобути фінансову спроможність.