Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Верховна рада України

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 840
31.03.2016 - 15:56

31 березня 2016 року в конференційній залі управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  • Про основні напрямки реалізації заходів щодо попередження насилля у родині, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2016 рік.
  • Про проведення інформаційно – просвітницької роботи серед молоді щодо попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.
  • Про стан з соціально – правового захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.
  • Про зняття та постановку на профілактичний облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.

В ході обговорення питань членами координаційної ради  було внесено ряд пропозицій щодо роботи по недопущенню фактів гендерної дискримінації на побутовому рівні, в соціальній та економічних сферах, з керівниками було прийнято рішення, щодо залучення громадських організацій до реалізації заходів з протидії домашньому насильству, активізувати співробітництво управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради з Асоціацією молоді міста з питання подолання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми. Проводити роботу щодо надання психологічної допомоги тим, хто потребує психологічної реабілітації внаслідок насилля в сімейного насильства, залучаючи для роботи спеціалістів « Клініки дружньої до молоді»

Начальник служби у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Колодочка Г.А. розповіла про механізм зняття та постановку на профілактичний облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.

 

.