Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 1112
30.06.2017 - 15:28

29 червня 2017 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  • Про запровадження системи організаційно-методичної, консультативної – роз’яснювальної роботи серед керівних та педагогічних кадрів дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів, батьків щодо забезпечення попередження насильства над дітьми в сім’ї.
  • Про стан та організацію роботи з прийомними сім’ями на території м. Бахмута.
  • Про проведення інформаційної – роз’яснювальної роботи з безробітною молоддю, що перебуває на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості щодо попередження зовнішньої нелегальної трудової міграції та торгівлі людьми.
  • Про зняття та постановку на профілактичний облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.

Члени координаційної ради зазначили про необхідність посилення роботи спрямованої на пошук кандидатів у прийомні батьки ДБСТ з урахуванням потреб дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  які перебувають на обліку служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та потребують влаштування до сімейних форм виховання, а також здійснення соціального супроводу прийомних сімей, що передбачає надання комплексу правових, психолого-педагогічних, соціально-економічних, соціально-медичних та інформаційних послуг, спрямованих на створення належних умов функціонування прийомної сім’ї.

Начальник Артемівського міського центру зайнятості  Сідікі Г.М. зазначила про необхідність звернути особливу увагу щодо працевлаштування осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та надання допомоги у працевлаштування молоді з числа сімей переселенців.