Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 1040
29.09.2017 - 15:24

28 вересня 2017 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  1. Про попередження смертності та жорстокого поводження з дітьми в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах.
  2. Про роботу консультаційного пункту Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при кабінеті планування сім’ї КЗОЗ «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» щодо негативних проявів у родині.
  3. Про підсумки організації оздоровлення та відпочинку дітей та молоді з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.
  4. Про зняття та постановку на профілактичний облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.

Щодо роботи консультаційного пункту при кабінеті планування сім’ї КЗОЗ «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» з метою попередження негативних проявів у родині та попередження насильства в сім’ї було вирішено удосконалити методичну та інформаційну базу для здійснення інформаційно-просвітницької, психологічної роботи з вагітними жінками, а також проводити профілактичну роботу з неповнолітніми матерями з питань догляду та належного виховання дітей, забезпечення відповідних умов для розвитку дитини.