Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулася 145 сесія Бахмутської міської ради.

Переглядів: 1409
26.08.2020 - 15:15

26 серпня 2020 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 145 сесія Бахмутської міської ради.

 

В ході засідання 145 сесії були прийняті рішення з питань:

1. Про внесення змін до Програми  з будівництва, ремонту та реконструкції зупиночних пунктів громадського транспорту на 2016 – 2020 роки.

2. Про внесення змін до Програми розвитку міськелектротранспорту на 2017-2020 роки.

3. Про внесення змін до Програми  благоустрою на 2016-2020 роки.

4. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Іванівської сільської ради Бахмутського району від 19.12.2018 №6/99-1595.

5. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Бахмутської міської  об’єднаної територіальної громади на  2020 рік.

6. Про затвердження додаткових угод  про передачу коштів позики.

7. Про  надання  дозволу  на  створення квартального комітету   «Сонячний».

8. Про  затвердження  межі території комітету  мікрорайону  «Заріччя».

9. Про  надання  дозволу  на  створення квартального комітету   «Андріївський».

10. Про  надання  дозволу  на  створення квартального комітету   «Кліщіївський».

11. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Бахмутської міської ради 6 скликання.

12. Про підтримку клопотання щодо нагородження Грамотою Верховної Ради України трудового колективу Приватного акціонерного товариства «АРТВАЙНЕРІ».

13. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута» у новій редакції.

14. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м.Бахмут» у новій редакції.

15. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Бахмутська стоматологічна поліклініка» у новій редакції.

16. Про затвердження Положення про Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради у новій редакції.

17. Про зміну освітнього рівня Зайцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бахмутської міської ради Донецької області та затвердження його Статуту в новій редакції.

18. Про зміну освітнього рівня Покровського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти»  Бахмутської міської ради Донецької області та затвердження його Статуту в новій редакції.

19. Про перепрофілювання (зміну типу) дошкільного навчального закладу компенсуючого типу, ясел - садка №55 «Ведмежатко» та затвердження його Статуту в новій редакції.

20. Про перепрофілювання (зміну типу) дошкільного навчального закладу компенсуючого типу, ясел - садка №58 «Ясочка» та затвердження його Статуту в новій редакції.

21. Про перепрофілювання (зміну типу) закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого  типу «Зіронька» Бахмутської міської ради Донецької області та затвердження його Статуту в новій редакції.

22. Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів соціальної роботи Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  з питань соціального захисту  дітей.

23. Про включення вбудованого нежилого приміщення, розташованого у     м. Бахмут по вул. Лермонтова, 11 до Переліку об'єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації у 2020 році.

24. Про включення нежилого приміщення, розташованого у м. Бахмут по вул. Миру, 71 до Переліку об'єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації у 2020 році.

25. Про включення вбудованого нежилого приміщення, розташованого у     м. Бахмут по вул. Некрасова, 38 до Переліку об'єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації у 2020 році.

26. Про включення нежитлового вбудованого приміщення, розташованого у м. Бахмут по вул. Перемоги, 42 до Переліку об'єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації у 2020 році.

27. Про поділ нерухомого майна комунальної власності Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади,  розташованого за адресою: Донецька область, м.Бахмут, вул. Південна,2А на окремі об’єкти нерухомого майна.

28. Про виведення (виключення) окремого індивідуально-визначеного майна із складу  об’єкта  концесії.

29. Про формування Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, та включення потенційних об’єктів оренди до нього.

30. Про закріплення за КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на праві господарського відання.

31. Про прийняття (безоплатно) шкільного автобуса  у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної  територіальної  громади.

32. Про прийняття (безоплатно)  у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної  територіальної громади майна.

33. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

34. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

35. Про оренду земельних ділянок.

36. Про передачу у власність земельних ділянок.

37. Про постійне користування земельними ділянками.

38. Про продаж земельної ділянки.

39. Про внесення змін до Програми по забезпеченню безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно - транспортної інфраструктури на 2019 -  2023 роки.

40. Про затвердження Порядку придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

41. Про делегування повноважень щодо придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

42. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 29.01.2020 №6/139-2894.

У розділі «Різне»:

Начальник Управління освіти Бахмутської міської ради  Наталя Дроздова проінформувала присутніх «Про початок освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади».

Виконуюча обов’язки начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Наталя Орел   виступила з інформацією «Щодо неможливості виконання рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2963 «Про розгляд електронної петиції «Про забезпечення безпеки на дорогах міста Бахмут, а саме біля шкіл, зокрема ЗОШ № 5».        

На цьому пленарне засідання 145 сесії було закрите.

Останні статті на сайті