Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Освітяни активно готуються до нового навчального року

Переглядів: 1376
21.08.2020 - 17:02

21 серпня 2020 року в Управлінні освіти провели нараду з керівниками шкіл Бахмутської міської ОТГ з питань організованого початку 2020-2021 навчального року. 

Учасники наради обговорили всі нормативні документи, які надійшли з рекомендаціями від Міністерства освіти і науки , вимоги до організації роботи закладів освіти в умовах адаптивного карантину, розроблені головним державним санітарним лікарем України. На сьогоднішній день Управлінням освіти всі школи забезпечуються засобами індивідуального захисту, препаратами обробки і дезінфекції приміщень, безконтактними термометрами, контейнерами, тощо. Керівники  продумують режимні моменти, форми навчання, розробляють плани, які будуть затверджені педагогічними радами і доведені батькам та учням.

Для організації освітнього процесу в класах НУШ заклади отримують шкільні парти, шафи, безкаркасні крісла, килими та індивідуальні подушки. Педагоги оздоблюють освітні осередки. Крім того, Управлінням освіти доставляються до установ підручники, набори LEGO, шкільна документація, набори «Подарунок першокласника», який отримає кожна дитина, що пішла цього року до школи. Паралельно відбувається остаточне формування шкільної та дошкільної мережі, проведення фахівцями КУ «ІРЦ м.Бахмут» комплексних оцінок розвитку дитини, прийом педагогічних кадрів, підготовка до тарифікації.

Нагальні також питання організації з 1 вересня харчування учнів, підвезення та уточнення маршрутів, оформлення необхідної документації. На контролі створення належних умов навчання, в тому числі й на баз інших закладів, учнів шкіл №11 та №12, які залишаються в ремонті.

На нараді Управління освіти надані рекомендації директорам для організованого початку навчального року з 1 вересня. Кожен заклад освіти розробляє свій план дій в умовах карантину, виходячи з матеріально-технічної бази, наповнюваності шкіл, кадрового складу, враховуючи думку педагогів та батьків.

Перед освітянами знову постають серйозні виклики, які ми маємо подолати,  тому сподіваємося на розуміння та підтримку з боку батьків. Головне – це безпека та здоров’я наших дітей.

Освітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального рокуОсвітяни активно готуються до нового навчального року

Останні статті на сайті