Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Верховна рада України

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 1353
20.10.2017 - 11:46

19 жовтня 2017 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З першого питання порядку денного про стан роботи щодо соціального захисту багатодітних сімей, членами колегії вирішено проаналізувати банк даних багатодітних сімей  щодо кількості багатодітних жінок, яким у 2018 році планується присвоїти почесне звання України «Мати-Героїня».

Начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Л.О. доповідала про результати організації влітку 2017 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають на території Бахмутської міської ради, та зазначила про необхідність оновити банк даних дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки для оздоровлення влітку 2018 року.

 Стосовно третього питання порядку денного про організацію виховної роботи щодо формування здорового способу життя молоді, запобігання вживання алкоголю, наркотичних і психотропних речовин, тютюну серед студентів навчальних закладів міста ІІІ-ІV рівня акредитації звітувала начальник відділу молодіжної політики Ковальова Г.О., яка наголошувала про необхідність продовжити роботу зі ЗМІ щодо здорового життя молоді запобігання вживання алкоголю, наркотичних і психотропних речовин, тютюну.

Щодо четвертого питання порядку денного про затвердження плану роботи колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на 2018 рік, члени колегії вирішили план роботи затвердити.