Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 1120
20.01.2017 - 11:41

19 січня 2017 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З першого питання порядку денного про підсумки роботи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за 2016 рік, членами колегії вирішено визнати роботу Управління задовільною. Також, разом з цим, посилити взаємодію з усіма зацікавленими відділами та службами стосовно раннього виявлення сімей, які опинились у складних життєвих обставинах і прибули з територій та районів проведення АТО та активізувати роботу з інформування молоді щодо результатів і перспектив реалізації державної політики стосовно сім’ї, дітей, молоді та затвердження гендерної рівності в суспільстві, насамперед через електронні та друковані засоби масової інформації.

Начальник служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Колодочка Г.А. доповідала про стан роботи служби у справах дітей щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за 2016 рік. Вирішили продовжити роботу щодо постановки на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яким виповнилось 16 років, та які не мають житла на праві приватної, часткової власності або користування.

 Стосовно третього питання порядку денного про результати роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з молоддю, яка повернулась із місць позбавлення волі та неповнолітніх, які перебувають у слідчому ізоляторі за 2016 рік звітувала директор центру Хворостухіна Л.В., яка наголошувала активізувати сумісну роботу з міським центром зайнятості щодо сприяння працевлаштування молоді з категорії осіб, які звільнились з МПВ.