Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 1492
28.07.2020 - 13:55

27.07.2020 року в каб.212 приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання комісії виконавчого комітету Бахмутської міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території м. Бахмута, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право та були розглянуті наступні питання.

  1. Розгляд дефектного акту, кошторисного розрахунку та розрахунку загальної вартості капітального ремонту, згідно вимогам ДБН Д.1.1-1-2000 «Правила визначення вартості будівництва» та ДБН Д.2.4-2000 «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно-будівельні роботи», складених ремонтно – будівельною організацією
  2. Затвердження вартості 1 кв.м житла, який підлягає безоплатному капітальному ремонту та визначення видів ремонтних робіт, в межах визначеної вартості безоплатного капітального ремонту.

Відповідно до по постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 р. №565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків квартир осіб, які мають на це право» прийняте рішення:

  •  затверджена вартість 1 кв. м. житла заявника, який підлягає безоплатному капітальному ремонту.
  • визначені види ремонтних робіт, які підлягають виконанню в межах вартості безоплатного капітального ремонту.
  • доручити Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради, як головному розпоряднику коштів по видатках на проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир, замовити проектно – будівельній організації розробку кошторисної документації (з врахуванням вартості розробки проектно – кошторисної документації, проведення технагляду) виходячи з розрахунку 21 кв.м загальної площі будинку, вартості 1 кв.м житла, яке підлягає безоплатному капітальному ремонту та враховуючи положення про комісію виконавчого комітету Бахмутської міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території м. Бахмута, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право.
  • на підставі розробленої кошторисної документації на проведення безоплатного капітального ремонту підготувати та винести на затвердження виконкому Бахмутської міської ради проект рішення про затвердження кошторисного розрахунку та вартості безоплатного капітального ремонту квартири заявника.