Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

WE ARE – екосистема взаємної підтримки для розвитку жіночого підприємництва

Переглядів: 1931
06.08.2020 - 15:20

Громадська організація «Ми є Жінки» запрошує жінок-підприємиць взяти участь у проєкті «WE ARE – екосистема взаємної підтримки для розвитку жіночого підприємництва». 

Проєкт спрямовано на надання експертної та консультаційної підтримки жіночого бізнесу, що стикнувся з негативними наслідками пандемії COVID 19 та карантинних заходів. Кінцевий термін подання заявки - 10 серпня.

Учасниці зможуть опанувати нові знання та навички, щоб укріпити стійкість свого бізнесу та підвищити його спроможність залишатися прибутковими навіть в кризу. Це буде досягнуто шляхом реалізації 1-місячного інтенсиву для жінок-підприємиць: буде проведено 10 зумінарів (тривалістю 2 години кожен) та 10 брейнштормінгів (кожен з них буде присвячено окремому виклику, з якими найчастіше стикаються жіночі бізнеси під час кризи). Скориставшись цими можливостями, учасниці зможуть розробити плани по виведенню своїх бізнесів з кризи та отримати практичні рекомендації по впровадженню цих планів в життя.

Отримати більше інформації щодо умов участі, програми інтенсиву та заповнення заявки на участь можна за посиланням:  https://www.prostir.ua/?grants=navchalno-praktychnyj-intensyv-dlya-zhinok-pidpryjemyts .

Останні статті на сайті