Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Урядовий портал

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 2056
14.07.2020 - 12:00

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 14 липня 2020 року

Охорона здоров’я

За минулу добу на території Бахмутської  ОТГ нових випадків на COVID-19 не зареєстровано.

На теперішній час у інфекційному відділенні Багатопрофільної лікарні знаходиться 1 особа з лабораторно підтвердженим діагнозом на коронавірусну хворобу.

На амбулаторному лікуванні з COVID-19  під динамічним спостереженням сімейних лікарів перебуває  4 особи.

З початку карантину на території громади зареєстровано 26 підтверджених випадків на коронавірусну хворобу. Серед захворілих 4 медичних працівника та 3 дитини. Одужало 20 осіб.

13 липня на Донеччині виявили шістьох хворих на коронавірусну хворобу:
– 1 у Краматорську;
– 1 у Слов’янську;
– 4 членів однієї родини у Миколаївці.

За даними Центру громадського здоров’я в Україні підтверджено 54 771 випадок COVID-19, з них 27 154 одужали, 1412 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 638 випадків.

Освіта

Сьогодні до дитячих садків прийшли 1125 малюків. Завантаженість дошкільних навчальних закладів громади становить 41%. Всі вихованці пройшли обов’язковий  температурний скринінг.

Соціальний захист

Управлінням праці і соціального захисту населення продовжується призначення допомоги фізичним особам-підприємцям, які мають дітей віком до 10 років. Спеціалістами Управління прийнято 130 звернень, 56 заяв подано в електронній формі. Допомогу призначено124 заявникам .

Спорт

На вихідних стадіон «Металург» приймав перший чемпіонат з легкої атлетики після пом’якшення карантину – Чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків 2003 р.н та молодше на честь чемпіонки Олімпійських ігор Н.А. Зюськової.

Учасники змагань та тренери дотримувались усіх карантинних вимог (маски, дистанція між спортсменами 1,5 метри, температурний скринінг, дезінфекція рук).

Результати змагань серед чоловіків-жінок/юніорів/юнаків оголошені на сайті ФЛАДО.

17-18 липня на стадіоні «Металург» відбудеться наступний чемпіонат Донецької області серед учасників усіх вікових категорій.

Шановна громада!

Бахмутська міська рада закликає: заради власного здоров’я та здоров’я близьких користуватися масками й антисептиками та дотримуватися соціальної дистанції у півтора метри в усіх приміщеннях, де є скупчення людей. При виконанні таких простих правил ризик інфікування коронавірусом суттєво знижується. Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх рідних!

 

Останні статті на сайті