Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

ExportUA

ЮНІСЕФ та Практикум вчитимуть як стати лідером думок

Переглядів: 1944
24.06.2020 - 15:08

Протягом липня та серпня 2020 року Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та ГО «Практикум» проведуть безкоштовний навчальний тренінг «Як стати лідером думок в громаді». Тренінги проходять в рамках проекту “СПІЛЬНО. Соціальні послуги для сімей у громаді” та мають на меті навчити активних мешканців розповідати про зміни в громаді і заохотити їх поширювати інформацію про соціальні послуги у своїй громаді.

Взяти участь у дводенній тренінговій програмі можуть представники 12 громад Луганської (Троїцька ОТГ, Новопсковська ОТГ, Біловодська ОТГ, Білокуракинська ОТГ і Чмирівська ОТГ) і Донецької областей (Бахмутська ОТГ, Дружківська ОТГ, Миколаївська ОТГ, Соледарська ОТГ, Сіверська ОТГ, Сартанська ОТГ, м. Маріуполь).

Для всіх учасників організатори забезпечують проживання у готелі, харчування, проїзд до місця проведення тренінгу в одному з міст (Маріуполь, Сєвєродонецьк, Краматорськ) та назад. Для представників кожної громади, тренінги проходитимуть в окрему дату. Точну дату для кожної громади буде повідомлено додатково на вказану при реєстрації електронну адресу.

Взяти участь у навчанні можуть як ті, хто вже є визнаними лідерами думок у громаді, так і ті, хто тільки планує стати амбасадором соціальних послуг, незалежно від віку чи посади.  Для участі у тренінгах, необхідно заповнити реєстраційну форму  

https://forms.gle/evYN3LnvuGuVoJB96

Останній термін подачі заявок на участь - 7 липня 2020. 

Організація та проведення тренінгів проходитиме із забезпеченням умов протиепідемічної безпеки: доступні санітайзери, індивідуальні набори з маскою та рукавичками для кожного учасника/ці, індивідуальні набори для кава-перерв, а також температурний скринінг, обробка спеціальними дезинфікуючими розчинами приміщень та поверхонь тощо.

Посилання на facebook-подію для представників громад Донецької та Луганської областей “Як стати лідером думок у громаді”

https://www.facebook.com/events/3062477480515601/ 

Проект СПІЛЬНО реалізовує ЮНІСЕФ за підтримки Німецького Уряду та Німецького банку розвитку (KfW).