Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Олексій Рева провів робочу нараду

Переглядів: 1575
22.06.2020 - 14:58

За ініціативи Бахмутського міського голови Олексія Реви пройшла робоча нарада за участю керівництва Бахмутської та Соледарської громад, керівництва Донецької екологічної інспекції та лабораторного центру МОЗ України, КП "Бахмут - Вода", представників відділів та управлінь Бахмутської міської ради щодо ситуації з екологічним станом річки Бахмутка.

Для покращення якості води у річці, в рамках наради було вирішено провести комплексну перевірку очисних споруд Бахмута на предмет шкідливих викидів для видачі експертного висновку і у разі виявлення відхилень від нормативних показників - вжиття відповідних заходів.

Також паралельно будуть проходити комплексні перевірки підприємств та господарств, які можуть робити небезпечні викиди до водних артерій Бахмутської громади.

Наразі, із завтрашнього дня починається моніторинг стоків у місті та екологічні дослідженя, про результати яких буде повідомлено додатково.

Олексій Рева провів робочу нарадуОлексій Рева провів робочу нарадуОлексій Рева провів робочу нарадуОлексій Рева провів робочу нараду