Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Планування власної справи - онлайн

Переглядів: 1344
11.06.2020 - 09:40

10 червня в Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості  відбулась інформаційна онлайн - конференція «Планування власної справи».

Зустріч безробітних та представників діючого малого бізнесу з начальником  відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Болотюк та фахівцями центру зайнятості пройшла за  допомогою платформи Zoom.

Правозахисниця Оксана Болотюк ознайомила учасників конференції з інформацією щодо правового захисту малого бізнесу, презентувала слухачам  питання стосовно загальної системи оподаткування, як здійснюється підприємницька діяльність, нюансів вибору  КВЄДів, реєстрації ФОП в онлайн режимі,  а також розкрила слухачам навички користування електронними державними сервісами.  

Фахівчиня  Бахмутського міського центру зайнятості  Олена Бояринова обговорила з безробітними питання успішного бізнес-планування, структури бізнес-проектів та маркетингової стратегії. Також зосередила увагу учасників заходу на грантових програмах, спрямованих на підтримку  підприємців – початківців.

Учасникам було запропоновано самостійно скористатися Освітнім порталом Державної служби зайнятості, який містить онлайн-курси, навчальні семінари з питань організації та ведення власної справи та додатком на андроїд «Центр розвитку підприємництва», який надає змогу оперативно в онлайн режимі отримати корисну  інформацію щодо ведення підприємницької діяльності. Крім того задля набуття знань та натхнення для відкриття власної справи, рекомендовано пройти безкоштовне онлайн навчання на освітній платформі Prometheus (https://prometheus.org.ua) за курсом «Підприємництво».

Фахівчині з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості запрошують бажаючих шукачів роботи  залучатися до онлайн заходів! Пишіть у повідомлення сторінці #фейсбук  Бахмутського міського центру зайнятості або дзвоніть нам за телефоном (06274)8-23-81, слідкуйте за анонсами заходів у фейсбук.

Планування власної справи - онлайн