Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

ExportUA

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 1757
10.06.2020 - 13:21

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 10 червня 2020 року

Охорона здоров’я

На території Бахмутської ОТГ зареєстровано 4 нові випадки захворювання на COVID-19 (дитина 7 років, жінки 22 та 56 років, чоловік 62 роки). Всі захворілі перебувають на амбулаторному лікуванні під динамічним спостереженням сімейних лікарів. Коло контактних осіб визначається. Треба зазначити, що ці мешканці міста не виїжджали за межи громади.

По двох попередніх випадках (чоловік 77 років та жінка 26 років) вже визначено коло із 62 контактних осіб. Усі вони обстежуються методом ПЛР. Стан захворілих задовільний. 

Таким чином, загальна чисельність інфікованих від першого встановленого випадку складає 16 осіб. 

На самоізоляції знаходиться 3 мешканця, які повернулися із-за кордону.

На теперішній час в КНП «БЛІЛ м. Бахмут» в наявності 2206 швидких (експрес) тестів.

Освіта

Відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, відновлено роботу дитячих дошкільних закладів Бахмутської ОТГ. На сьогодні до дитячих установ прийшло 30% дітлахів від загальної кількості. ДНЗ працюють за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів.

Транспортне сполучення

  За інформацією дирекції приміського автовокзалу міста Бахмут перевезення пасажирів автотранспортом на міжміському сполученні здійснюється за графіком, який встановлено після зняття часткових карантинних обмежень.

Нагадаємо, що у зв'язку з ускладненням епідситуації по коронавирусной інфекції в місті Слов'янськ, автобуси тимчасово не заїжджатимуть на автостанцію в Слов'янську.

До відома жителів громади!

Відновлюється пропуск на КПВВ «Станиці Луганській» та «Мар’їнці»

  • 10 червня частково відновлюється пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування. Зокрема, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та «Мар’їнка» щоденно буде здійснюватися пропуск з 11.00 до 14.00.

За даними штабу ООС, пріоритет на перетин лінії розмежування надається громадянам:

- при наявності причин соціально-гуманітарного характеру (при наданні відповідних підтверджуючих документів)

- які слідують для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та особам, які їх супроводжують (при пред'явленні сертифіката та запрошення-перепустки).

Пропуск інших осіб буде здійснюватися після оформлення громадян пріоритетною категорії.

Шановні громадяни! Україна поетапно послаблює карантин. Однак це не означає, що його скасовано. Статистика останніх днів свідчить про те, що ситуація у Бахмуті, як і в країні в цілому залишається напруженою. Бахмутська міська рада закликає не порушувати правил безпеки, дотримуватись маскового режиму та соціальної дистанції в громадських місцях, мити та дезінфікувати руки. Наша безпека залежить тільки від нас самих.

Останні статті на сайті