Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Урядовий портал

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 1759
27.05.2020 - 15:12

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 27 травня 2020 року

Охорона здоров’я

На території Бахмутської ОТГ за останню добу  випадків з підозрою на COVID-19 не зареєстровано.

Залишається без змін загальна чисельність інфікованих від першого встановленого випадку.

На самоізоляції знаходиться 15 мешканців які повернулися із-за кордону.

КНП «БЛІЛ м. Бахмут» отримало гуманітарну допомогу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН). А саме:

Матраци - 247 шт.

Постільна білизна - 494 шт.

Комплекти рушників - 494 шт.

Ковдри - 494 шт.

Термометри - 40 шт.

Адміністративні послуги

Відповідно до Протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 25 травня №12 в повному обсязі відновлено роботу Центру надання адміністративних послуг за умови дотримання всіх необхідних протиепідемічних та карантинних заходів.

Освіта

 На виконання протокольного рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 22.05.2020 Управлінням освіти Бахмутської міської ради розроблено план заходів щодо відновлення з 9 червня 2020 року функціонування закладів дошкільної освіти та організації в них протиепідемічних заходів. Освітній процес відбуватиметься з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

На даний час проводиться збір оперативної інформації щодо кількості дітей та працівників, які перебуватимуть у дитячих садках у червні – серпні 2020 року, анкетування батьків про стан дитини та можливого контакту із особами, захворілими на коронавірус.

Вирішується питання щодо забезпечення закладів дошкільної освіти продуктами харчування. Виділені кошти на придбання засобів індивідуального захисту, безконтактних термометрів, дезінфікуючих та антисептичних засобів, засобів особистої гігієни.

Цього тижня у дитячих садках створені комісії за участі батьківської громадськості з підготовки закладів дошкільної освіти до роботи. Управління освіти забезпечило всі заклади освіти запасом засобів індивідуального захисту та дезінфекції. Силами працівників будуть здійснені заходи з підготовки приміщень, ізоляторів, місць для обробки рук антисептиками, обстеження запасних виходів, забезпечення відокремлення груп. Крім того, передбачено внесення змін до режиму роботи груп з метою чіткого регламентування пересування учасників освітнього процесу та корекції до сітки занять з виключенням проведення масових заходів, забезпеченням максимального фізичного дистанціювання вихованців упродовж дня.

Щодо відновлення транспортного сполучення у Донецькій області

Протокольним рішенням засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25 травня 2020 року № 19 дозволено відновити регулярні та нерегулярні автомобільні перевезення на міському, міжміському та внутрішньообласному сполученні у Донецькій області.

У Бахмуті розпочато роботу міського автовокзалу, в касах можна попередньо придбати білети. Зали очікування поки що не працюватимуть.

До відома громадян!

Міністерство освіти і науки України та ГО "Смарт Освіта" підготувало серію порад для батьків про те, як підготувати дитину до безпечного повернення в садочок.

Попередні поради шукайте за хештегом #ПовертаємосяВСадочки.

Корисна інформація! Укрзалізниця розпочала поступове відновлення руху пасажирських поїздів та відкрила продаж квитків на 5 швидкісних поїздів Інтерсіті+, які відправляться в рейси з 1 червня.

З 1 червня Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на 9 поїздів далекого сполучення. Детальну інформацію можна дізнатися на офіційному вебсайті Укрзалізниці за посиланням: https://www.uz.gov.ua/.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №392 продаж квитків відкрито на 50% місць у поїздах. Квитки можна придбати онлайн. Відсьогодні відкрито залізничні каси на всіх вокзалах країни.

Останні статті на сайті