Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Урядовий портал

В Україні вперше впроваджена інтерактивна мапа відеорезюме шукачів роботи

Переглядів: 2316
25.05.2020 - 09:52

Донецька обласна служба зайнятості створила та впровадила першу в Україні інтерактивну мапу відеорезюме шукачів роботи регіону. Відтепер шукати працівників можна через мапу відеорезюме Донецької області на платформі Google maps.

«Виклики сьогодення вимагають створення нових методів і форм взаємодії та співпраці з клієнтами. Нова розробка, в додаток до існуючих, стане дієвим інструментом у вирішенні питання працевлаштування мешканців нашого регіону», – говорить директорка Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко.

Нове ноу-хау дозволяє у зручний для роботодавця час здійснити підбір кваліфікованого персоналу. Мапа надає можливість дистанційно, за допомогою гаджетів або персонального комп’ютера, переглянути відео резюме кандидатів на вакантні посади. Окрім цього, вона допомагає ознайомитись з кадровим потенціалом регіону за гео-відмітками на мапі.

Ознайомитись з відеорезюме шукачів роботи регіону можна безкоштовно, перейшовши за посиланням bit.ly/2zkKnyK. Банк відеорезюме включає у себе пошукачів з 21 міста та райцентру Донецької області та постійно оновлюється.

Останні статті на сайті