Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Підсумки роботи Бахмутського управлінні ГУ ДПС у Донецькій області за січень-квітень 2020 року

Переглядів: 964
20.05.2020 - 10:45

За перші чотири місяці 2020 року платники податків Бахмутського управління до зведеного бюджету країни перерахували майже 491,1 млн. гривень, що  на 8,3 мільйонів гривень більше, ніж у аналогічному періоді минулого року.

Основну частку, 59% від загального збору зведеного бюджету, займають надходження до місцевого бюджету, а саме, 292,5 млн. гривень.

Зокрема, до Державного бюджету України з початку 2020 року бізнес спрямував 198,5 млн. гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2019 року надходження збільшились на 31,5  млн. гривень.

Основними джерелами наповнення зведеного бюджету залишається  податок на доходи фiзичних осiб, якого сплачено 256,6 млн. грн, земельний податок – 27,6 млн.грн  та інші.

У Бахмутському управлінні  Головного управління ДПС у Донецькій області звертають увагу платників на необхідність своєчасного та в повному обсязі виконання своїх зобов’язань по сплаті податків і зборів, адже ці кошти, в першу чергу, йдуть на реалізацію соціального захисту населення та економічний розвиток країни.