Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Урядовий портал

Оголошено переможців Конкурсу проєктів громадських об’єднань - 2020

Переглядів: 1063
05.05.2020 - 16:12

Бахмутська міська рада третій рік поспіль проводить конкурс для громадських організацій, яким надається фінансова підтримка за рахунок місцевого бюджету.

Кількість бажаючих брати участь в Конкурсі з кожним роком зростає. Відтепер завдяки допомозі міської влади, суспільно-важливі ініціативи громадськості будуть вирішуватися не тільки в місті Бахмуті, а й на території старостинських округів. Цього року 11 громадських організацій подали 12 проєктів, які спрямовані на національно-патріотичне виховання дітей та молоді, розвиток краєзнавчої роботи, впровадження екологічної безпеки, підтримку дітей, батьки яких брали участь в АТО, осіб з інвалідністю, та проведення заходів з поширенню здорового способу життя.

Переможцями конкурсу стали 11 громадських організацій.

Зазначимо, що фінансування у цьому році з міського бюджету Бахмутської ОТГ на реалізацію конкурсних пропозицій складає 130 тис. грн. При цьому участь у Конкурсі передбачає гарантії залучення додаткового фінансування (не менше як 25% від необхідних потреб) з боку ІГС у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів.

Ознайомитись з переможцями Конкурсу можна за посиланням: http://artemrada.gov.ua/26774