Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Урядовий портал

Олексій РЕВА відвідав та привітав ветеранів Другої світової війни

Переглядів: 2195
30.04.2020 - 16:01

Напередодні 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, міський голова Олексій РЕВА відвідав ветеранів, учасників бойових дій, що проживають у місті Бахмут.

Ювілейну дату дня Великої Перемоги доводиться відзначати дуже незвично, але не менш серйозно та з великою повагою і вдячністю. Навіть через 75 років з болем та смутком кожен з нас згадує події далекого 45-го року, згадує солдат, які ціною власного життя та здоров’я подарували майбутнім поколінням мир і свободу.

Свій вклад в Велику Перемогу внесли тисячі жителів Бахмутської громади. Серед славетних імен прізвища ветеранів війни Іллі Федоровича Величко та Миколи Самуїловича Вольвача.

Ілля Федорович в 17 років був призваний на військову службу. Брав участь у звільнені Варшави, штурмі Берліну, форсував р. Одер, змагався у боях за Познани та Зеєловські висоти. За заслуги нагороджений Знаком Пошани, орденами Червоного Прапору та Вітчизняної війни.      

З першого і до останнього дня війни був на фронті і бойовий офіцер, полковник у відставці Микола Самуїлович Вольвач. Приймав участь в обороні Заполяр'я, Карелії, Ленінградської області, визволяв території України, Білорусії, Польщі, штурмував німецькі фортеці. В боях за визволення Польщі і форсування р. Західний Буг нагороджений орденами Червоного Прапору. Також Микола Самуїлович отримав орден Вітчизняної війни I ступеню, орденом Богдана Хмельницького та 27 медалями.

 Міський голова Олексій Рева подякував ветеранам за їх подвиг та  особистий внесок у відбудову рідного краю в післявоєнні роки. Керівник громади надав ветеранам матеріальну допомогу та побажав міцного здоров’я, довгих років життя і мирного неба.

vid_20200430_101802.mp4_snapshot_00.01Олексій РЕВА відвідав та привітав ветеранів Другої світової війни Олексій РЕВА відвідав та привітав ветеранів Другої світової війни Олексій РЕВА відвідав та привітав ветеранів Другої світової війни