Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Фонд Східна Європа з березня 2020 року розпочав реалізацію нової програми «Школа організацій з розвитку підприємництва: 2 компонент «На варті інтересів бізнесу»

Переглядів: 1372
27.04.2020 - 16:35

Ініціатива виконується за підтримки програми USAID "Конкурентноспроможна економіка України" (USAID KEY) та триватиме два роки. Вона спрямована на посилення ролі та спроможності організацій розвитку підприємництва (далі - ОРП) у підтримці бізнесу на місцевому рівні.

Під час першого року Програми, ОРП отримають сучасні знання та практичні інструменти для розвитку сприятливого бізнес-середовища. Сфери, які буде охоплено навчанням: адміністративні послуги та цифровізація послуг для бізнесу; відкриті дані; моніторинг ефективності роботи органів влади для потреб формування місцевої регуляторної та економічної політики; публічно-приватний діалог та організація ефективних інформаційних і адвокаційних компаній.

Під час другого програмного року ОРП зможуть реалізувати власні проєкти, що будуть профінансовані за конкурсом грантів від Програми USAID KEY, а менторську підтримку надаватиме Фонд Східна Європа.

До участі у Програмі запрошуються агентства місцевого розвитку, центри розвитку бізнесу/підтримки бізнесу, а також - ініціативні групи, які мають на меті підтримку/розвиток підприємництва зі всієї України. Важливо, щоб такі організації та ініціативні групи:

  • були зареєстровані та/або здійснювали свою діяльність у містах та ОТГ за населенням до 100 000 осіб;
  • однією з основних цілей своєї діяльності мали підтримку і захист прав та інтересів малих і середніх підприємств.

Організації підтримки підприємництва та ініціативної групи, що бажають долучитися до Програми, будуть обрані на умовах всеукраїнського відкритого конкурсу. Наразі оголошений конкурсний відбір. Умови його проведення можна знайти за посиланням: https://bit.ly/2RxPaTw.

Заповнити анкету-заявку для участі можна за посиланням: https://bit.ly/BSO_Program_Application

Зважаючи на важливість підтримки економічної активності на місцевому рівні, будемо вдячні за сприяння у поширенні інформації про Програму та конкурсний відбір серед потенційних учасників. Необхідні для цього матеріали містяться за посиланням: https://bit.ly/3a4EX7C .

Всі питання просимо спрямовувати до Тетяни Мазур, координатора Програми, за телефоном: +38 (050) 443-62-75 чи на електронну адресу bsoschool@eef.org.ua.

Останні статті на сайті