Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

До Дня Чорнобильської трагедії

Переглядів: 775
24.04.2020 - 15:07

Звернення міського голови Олексія РЕВИ до 34-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Дорогі земляки!

Трагедія на Чорнобильській АЕС відноситься до тих подій, спогади про які болем віддаються в наших серцях. Подумки звертаючись до минулих тридцяти чотирьох років, ми зобов'язані пам'ятати про безкорисливий героїзм рятувальників, які відали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної аварії. Ми не повинні забувати про страждання тисяч людей, переселених із заражених районів Чорнобиля та тих, хто втратив через цю страшну аварію найрідніших людей. Ми не зможемо забути про почуття небезпеки і страху, яке відчували всі ми, громадяни України.

Поруч з нами проживають люди, які постраждали в наслідок трагедії на ЧАЕС. Всі вони на сьогодні потребують підтримки та захисту своїх законних прав. Бахмутська ОТГ сумісно з міськими громадськими об’єднаннями «Бахмутська міська ветеранська організація інвалідів «Спілка Чорнобиль України» та «Всеукраїнське об’єднання інвалідів та постраждалих в наслідок аварії на ЧАЕС «Відлуння Чорнобиля» надає можливу допомогу чорнобильцям і членам їх сімей. Хоча в нинішніх умовах це непросто.

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

Всім вам нелегко, але ви мужньо долаєте всі життєві негаразди. Дозвольте в рамках цієї пам'ятної дати від імені всіх жителів громади висловити слова вдячності кожному з вас, побажати вам міцного здоров'я, терпіння, миру і благополуччя!