Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 140 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Переглядів: 886
16.04.2020 - 16:36

Наближається визначна історична подія. Бахмут у травні святкуватиме День пам’яті та примирення і знаменну дату - 75-річчя Великої Перемоги українського народу у боротьбі над нацизмом.

Міський  голова Олексій Рева до ювілею ініціював створення Алеї Слави, як подарунок для ветеранів. На території міської набережної представники місцевої влади, молоді та громадськості висадили 75 яблунь Роялті.

Сподіваємось, що ранньою весною ці декоративні деревця з темно-пурпурним листям додаватимуть яскравих фарб і нагадуватимуть про свято Перемоги. Вони стануть символом пам'яті про наших дідів та батьків, вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли. Пам'ять – це  не тільки частина історії, це наша гордість, наш біль, наше сьогодення і майбутнє.  

У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)У Бахмуті створено Алею Слави (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Останні статті на сайті