Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбулось засідання виконкому Бахмутської міської ради

Переглядів: 996
02.04.2020 - 16:03

02 квітня 2020 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської ради.

Одним з питань, яке розглянули на засіданні, стало питання організації в подальшому проведення засідань виконкому у зв’язку із запровадженням обмежувальних заходів. З метою сталого функціонування виконкому та забезпечення оперативного прийняття важливих рішень, були внесені зміни до Регламенту виконавчих органів Бахмутської міської ради, що дозволять проводити засідання виконкому та дорадчих органів за допомогою месенджерів та у режимі відеоконференцій.
Задля активізації і удосконалення роботи місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, відповідно до Кодексу цивільного захисту України, виконкомом Бахмутської міської ради було затверджено новий посадовий склад місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Положення про неї. Також начальник відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної та оборонної роботи Андрій Скляренко надав на розгляд виконкому проект рішення щодо зміни термінів роботи призовної комісії Бахмутської міської ОТГ у 2020 році, які пов’язані з перенесенням строків проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році.
Також, з метою оперативного вирішення питань соціального супроводу дітей Бахмутської громади були розглянуті та прийняті рішення з питань надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Відбулось засідання виконкому Бахмутської міської ради Опис: Відбулось засідання виконкому Бахмутської міської ради Опис: Відбулось засідання виконкому Бахмутської міської ради Опис:

Останні статті на сайті