Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

До уваги жителів Бахмутської міської ОТГ! На території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади вводяться додаткові карантинні заходи

Переглядів: 2437
23.03.2020 - 12:57

У зв’язку із встановленням у Донецькій області режиму надзвичайної ситуації, а також згідно протоколу №4 засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади вводяться додаткові карантинні заходи:

  • Тимчасово, починаючи з 24 березня 2020 року, вводиться заборона на роботу «Центрального» ринку, розташованого по вул. Торгова, та «Нового» ринку, розташованого по вул. Ювілейній.
  • Впроваджується щоденне проведення перевірки виконання суб’єктами господарювання, що здійснюють торгівельну діяльність, попереджувальних та дезінфекційних заходів та заходів з організації роботи персоналу щодо недопущення розповсюдження короновірусної інфекції серед покупців.
  • Керівники підприємств, установ та організацій, у разі потреби, повинні забезпечити транспортне забезпечення перевезень працівників підприємств (організацій) та їх стале функціонування  на території Бахмутської міської ОТГ.

Останні статті на сайті