Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

ExportUA

Відбулось засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

Переглядів: 1366
17.03.2020 - 16:47

12 березня 2020 року у конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання координаційної  ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Під час засідання були підведені підсумки роботи координаційної ради за 2019 рік та визначенні пріоритетні напрямки роботи координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді на 2020 рік такі як громадсько-патріотичне, військово-патріотичне та духовно-моральне виховання молоді.

Начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Л.О. ознайомила присутніх з Рекомендаціями слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань молоді і спорту на тему: «Формування національної ідентичності та національно-патріотичного виховання як стратегічного напрямку державної політики України»

Спеціаліст 1категорії з питань виховної роботи та позашкільної освіти Управління освіти Бахмутської міської ради Анісімова Л.П. розповіла про хід проведення І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в закладах загальної середньої освіти розташованих на території Бахмутської міської ОТГ.

Останні статті на сайті