Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 118 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 1532
14.02.2020 - 13:56

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.  Пам'ятну дату було встановлено 14 років тому, згідно з указом (№180/2004 від 11 лютого 2004 року) Президента України Леоніда Кучми, і вона є щорічною.  Її обрали не випадково. Саме цього дня відзначається річниця завершення виведення радянських військ із республіки Афганістан.

Напередодні цього пам’ятного дня, 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. Цього року ряди інтернаціоналістів, які проживають в Бахмуті, поповнили представники старостинських округів.

Вітаючи пристуніх, міський голова Олексій Рева висловив слова подяки за мужність і героїзм, проявлені нашими земляками під час виконання інтернаціонального обов¢язку. Разом хвилиною мовчання вшанували пам¢ять загиблих.

14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади. 14 лютого, в Бахмуті відбувся  захід, на якому були присутні керівництво громади, воїні-інтернаціоналісти, молодь та ветерани, представники організацій, установ, підприємств об’єднаної  громади.

Останні статті на сайті