Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Урядовий портал

Підписано Меморандум про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”

Переглядів: 2115
27.01.2020 - 16:01

Урочиста подія відбулася 27 января у місті Бахмут, а саме,— підписання Меморандуму про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”!

Бахмут бере курс на покращення соціальних послуг для мешканців та працюватиме над змінами у соціальній сфері для дітей та їх сімей. Голова ОТГ Олексій Рева підписав меморандум про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”, мета якого - організувати ефективну систему соціальних послуг у громадах на Сході України.

Впроваджувати проект допоможуть Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Українська мережа за права дитини і Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині». Кошти на покращення соціальних послуг на Сході України виділив Німецький уряд через Німецький банк розвитку (KfW).

Участь у проекті допоможе Бахмутській ОТГ визначити, які соціальні послуги потрібні мешканцям громади, навчатиме та розвиватиме спеціалістів, допоможе налагодити взаємодію між відомствами, вчитиме розраховувати бюджет для соціальних послуг. Окрім того, ЮНІСЕФ створить у громаді соціальний центр, послуги в якому будуть розроблені під потреби мешканців саме цієї громади.

Олексій Рева зазначив: «Я вірю, що підписання Меморандуму про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді” та участь у даному проекті надасть можливість Бахмутській ОТГ інтегрувати нові послуги для сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, в тому числі, і внутрішньо переміщеним сім’ям,- завдяки створенню «Інноваційного центру підтримки сім’ї та молоді «Місто добрих сердець»» при Бахмутському міському ЦСССДМ. Усі дії, спрямовані на покращення якості життя населення, будуть сприяти лише соціальному добробуту та соціальній згуртованості громади. Вдячні ЮНИСЕФ за те, що долучаєтесь до розвитку соціальної інфраструктури Бахмутської ОТГ!»

Проект впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з п’ятьма неурядовими організаціями на чолі з Українською мережею за права дитини за фінансової підтримки Німецького Уряду та Німецького банку розвитку(KfW). Над реалізацією проекту працюють БО “СОС Дитяче містечко”, МБО “Партнерство “Кожній дитині”, ГО “Соціальна синергія”, БО “Надія і житло для дітей” і ГО “Маріупольська спілка молоді”.

Всього у проекті беруть участь 12 громад Донецької та Луганської областей. Протягом дії проекту соціальні послуги нового зразка отримають близько 100 тис. мешканців громад. Йдеться про родини з дітьми та молодь, зокрема, сім’ї ВПО, малозабезпечені сім’ї та такі, що виховують дитину з інвалідністю.

Підписано Меморандум про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”Підписано Меморандум про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”Підписано Меморандум про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”Підписано Меморандум про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”Підписано Меморандум про співпрацю із проектом ЮНІСЕФ “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”