Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

ExportUA

В Бахмуті відбувся турнір з баскетболу, серед дівчат ЗВО I-II рівнів акредитації

Переглядів: 1953
27.01.2020 - 14:13

22 січня у Бахмутському медичному коледжі відбулись традиційні баскетбольні змагання дівочих команд, присвячені пам’яті Станіслава Каркача та Дню Соборності України.

Станіслав Миколайович Каркач був ініціатором будівництва спортивної бази мед коледжу та багато років  керівником фізичного виховання. Щорічно викладачі та студенти вшановують пам’ять цієї людини та проводять змагання з баскетболу. Цього року відбувся шостий традиційний турнір. У гості до медиків завітали баскетболістки Бахмутського коледжу мистецтв імені Івана Карабиця, медичних коледжів міста Костянтинівка, Лиману, а також збірна команда Бахмуту. Серед 5 команд учасниць турніру Кубок, медалі і грамоти від Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради вибороли баскетболістки Бахмутського коледжу мистецтв імені Івана Карабиця, друге - господарки турніру, а третє – команда медичного коледжу міста Костянтинівка. Всі учасниці отримали солодкі призи від організаторів і спонсорів турніру.

22 січня у Бахмутському медичному коледжі відбулись традиційні баскетбольні змагання дівочих команд, присвячені пам’яті Станіслава Каркача та Дню Соборності України.22 січня у Бахмутському медичному коледжі відбулись традиційні баскетбольні змагання дівочих команд, присвячені пам’яті Станіслава Каркача та Дню Соборності України.22 січня у Бахмутському медичному коледжі відбулись традиційні баскетбольні змагання дівочих команд, присвячені пам’яті Станіслава Каркача та Дню Соборності України.22 січня у Бахмутському медичному коледжі відбулись традиційні баскетбольні змагання дівочих команд, присвячені пам’яті Станіслава Каркача та Дню Соборності України.22 січня у Бахмутському медичному коледжі відбулись традиційні баскетбольні змагання дівочих команд, присвячені пам’яті Станіслава Каркача та Дню Соборності України.

Останні статті на сайті