Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«День профілактики та популяризація здорового способу життя»

Переглядів: 2190
27.01.2020 - 14:11

З метою ефективного співробітництва установ та організацій, які проводять профілактичну  роботу  з дітьми на базі загальноосвітніх  навчальних закладів     м. Бахмут,  23.01.2020 року  службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спільно з зацікавленими організаціями та установами у загальноосвітньому навчальному закладі Бахмутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11 багатопрофільний ліцей» проведено День профілактики та популяризації здорового способу життя.

Мета заходу – пропаганда здорового способу життя, формування відповідальної поведінки та профілактика негативних явищ серед неповнолітніх.

В рамках зазначеного заходу для учнів 9-10 класів спеціалістом служби у справах дітей та юрисконсультом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводилась бесіда щодо запобігання та протидії домашньому насильству,  протидія булінгу,як його розпізнати та як діяти сторонам конфлікту. Лікарем – венерологом КЛПУ «Міський шкірно – венерологічний диспансер м. Бахмут» проведена бесіда на тему «Профілактика шкірно – венерологічних захворювань, які передаються статевим шляхом», спеціалістом з санітарно-просвітницької роботи КЗОЗ «Бахмутська центральна районна лікарня» бесіда на тему «Профілактика захворювань шлунково-кишкового тракту», лікаря-фізіатра КЛПУ «Міський протитуберкульозний диспансер м. Бахмут» бесіда на тему  «Обережно туберкульоз!»

«День профілактики та популяризація здорового способу життя»«День профілактики та популяризація здорового способу життя»«День профілактики та популяризація здорового способу життя»«День профілактики та популяризація здорового способу життя»