Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 151 гість.

ExportUA

День соборності України

Переглядів: 1350
23.01.2020 - 08:12

Протягом тижня у середніх та вищих учбових закладах м. Бахмута дл Дня соборності України Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заняття, присвячені цій видатній даті.

Під час бесід студенти згадали історичні події, які відбулись 22 січня 101 рік тому, в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Студенти дивились відео, в яких відображено ці події та  видатні політичні діячі, завдяки яким цей Акт Злуки та об’єднання республік стали реальністю та підґрунтям для майбутньої незалежності та розвитку України. Слухачі згадали про традицію «Живого ланцюга», який став символом єдності усіх українців – незалежно від того, живуть вони на сході чи на заході нашої великої країни.

Також 22 січня 2020 року фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в Бахмутській установі виконання покарань № 6 відбулися інформаційно-просвітницькі заходи до Дня соборності України з метою виховання патріотизму, поваги до культури та традицій рідної країни у неповнолітніх та засуджених відділення з господарчого обслуговування, що утримуються в установі.

Спеціалістом Центру було проведено лекційний екскурс по історії виникнення свята, традиціям його відзначання в різні часи існування країни.

Особлива увага приділялась тому, що наша країна різноманітна і неповторна, багата різними звичаями і традиціями, але кожен з нас – українець, тільки разом – ми сила!

Протягом тижня у середніх та вищих учбових закладах м. Бахмута дл Дня соборності України Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заняття, присвячені цій видатній даті.Протягом тижня у середніх та вищих учбових закладах м. Бахмута дл Дня соборності України Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заняття, присвячені цій видатній даті.Протягом тижня у середніх та вищих учбових закладах м. Бахмута дл Дня соборності України Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заняття, присвячені цій видатній даті.Протягом тижня у середніх та вищих учбових закладах м. Бахмута дл Дня соборності України Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заняття, присвячені цій видатній даті.Протягом тижня у середніх та вищих учбових закладах м. Бахмута дл Дня соборності України Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заняття, присвячені цій видатній даті.Протягом тижня у середніх та вищих учбових закладах м. Бахмута дл Дня соборності України Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені заняття, присвячені цій видатній даті.

Останні статті на сайті