Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Донецька обласна рада

Новий проєкт Міжнародної організації з міграції (МОМ) «Нагальна гуманітарна допомога та підтримка раннього відновлення для уразливих ВПО, людей, які повернулися, та громад, постраждалих внаслідок конфлікту на сході України»

Переглядів: 1579
13.01.2020 - 10:22

Міжнародною організацією з міграції (МОМ) (представництво в Україні), розпочато впровадження нового проєкту «Нагальна гуманітарна допомога та підтримка раннього відновлення для уразливих ВПО, людей, які повернулися, та громад, постраждалих внаслідок конфлікту на сході України» за фінансової підтримки Бюро з питань народонаселення, біженців та міграції Державного департаменту США.

Один з компонентів проєкту має на меті зміцнення економічного потенціалу внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та членів приймаючих громад, які ведуть бізнес у Донецькій та Луганській областях (території, підконтрольні уряду України) або мають намір його започаткувати.

Зокрема, передбачається надання грантів для 150 підприємців на максимальну суму до 2 800 доларів США у вигляді обладнання, витратних матеріалів та послуг.

Відбір учасників проекту буде відбуватися шляхом проведення конкурсу згідно з чіткими і прозорими критеріями соціальної уразливості заявників та перспективності запропонованих ними бізнес-планів.

Докладна інформація щодо часових рамок проєкту, етапів відбору та інші відомості з цього приводу містяться на сайті МОМ за посиланням:

http://iom.org.ua/ua/mom-nabyraye-uchasnykiv-novogo-proektu-z-pidtrymky-biznesu

Останні статті на сайті