Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Щодо виконання проекту «Підвищення якості та актуальності професійної освіти для Нової української школи у Донецькій області»

Переглядів: 934
23.12.2019 - 17:17

16 грудня 2019 року Горлівський Державний Педагогічний Інститут Іноземних Мов підписав контракт щодо виконання проекту «Підвищення якості та актуальності професійної освіти для Нової української школи у Донецькій області», який виконуватиметься з 1 січня 2020 року по 31.12.2021 року за фінансової підтримки Європейського Союзу. Виконавцем проекту є громадська організація «Центр розвитку філології» Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ. Практична мета проекту – забезпечення умов для формування учителя Нової української школи.

Завданнями проекту визначено: покращення умов проживання та роботи для студентів та співробітників (проведення другого етапу ремонту студентського гуртожитку по вул. Чайковського, 63 (включаючи ремонт інтер’єру, систем опалення, електропостачання, водопостачання та водовідведення), покращення умов роботи адміністративного персоналу (включаючи надання сучасного ІТ-обладнання, постачання офісних меблів для деканатів, навчального відділу, бухгалтерії, відділу кадрів, бібліотеки тощо); впровадження в освітній процес нових цифрових технологій та навчальних матеріалів, зокрема, відкритого програмного забезпечення освітнього процесу; покращення системи соціальної взаємодії студентів і місцевої громади. Загальна сума гранту складає 750 тис. євро.

На урочистій церемонії контракт підписали заступниця голови Представництва ЄС в Україні д-р Аніка Вайдеманн та директор Горлівського інституту іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» Бєліцька Євгенія Миколаївна.

Щодо виконання проекту «Підвищення якості та актуальності професійної освіти для Нової української школи у Донецькій області»

Останні статті на сайті