Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Ефективність управлінської діяльності обговорювалась на нараді керівників закладів дошкільної освіти м. Бахмута

Переглядів: 2091
23.12.2019 - 17:15

20 грудня 2019 року у конференц-залі Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освіти, у ході якої було розглянуто ряд важливих питань функціонування дитячих установ.

На початку зустрічі було обговорено дорожню карту забезпечення внутрішньої системи якості дошкільної освіти за результатами вибіркового моніторингу дошкільних установ. Спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева акцентувала увагу присутніх на обов’язковість розробки Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в кожному закладі освіти.

Керівники дошкільних закладів були ознайомлені з аналізом задоволення потреб батьківської громадськості у наданні додаткових освітніх послуг.

На демонстрацію кращих здобутків у роботі з учасниками освітнього процесу була спрямована презентація досвіду освітнього округу №1 «Старт», у ході якої керівники дошкільних установ №10 Ганна Берешова та №58 Олена Шрамко висвітили досягнення в роботі з дітьми, педагогами в межах освітнього округу та окреслили перспективи подальшої роботи.

Директори закладів дошкільної освіти були проінформовані з питань дотримання вимог безпеки під час проведення Новорічних ранків у дитячих садках, результати  комісійного моніторингового обстеження харчоблоків закладів дошкільної освіти представниками Управління освіти та Держпродспоживслужби.

З усіх обговорених питань керівникам були надані конкретні доручення щодо подальшої роботи в закладах.

Ефективність управлінської діяльності обговорювалась на нараді керівників закладів дошкільної освіти м. БахмутаЕфективність управлінської діяльності обговорювалась на нараді керівників закладів дошкільної освіти м. БахмутаЕфективність управлінської діяльності обговорювалась на нараді керівників закладів дошкільної освіти м. Бахмута

Останні статті на сайті