Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 100 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Співпраця на користь людині та суспільству

Переглядів: 551
13.12.2019 - 15:01

Фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості в грудні цього року проведена низка інформаційних семінарів для осіб, які відбувають покарання , не пов’язані з позбавленням волі. Зустрічі пройшли в державній установі « Центр пробації» Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи  в Донецькій області.

В ході зустрічі відвідувачі , які мешкають в Бахмутському  районі, знайомились з соціальними послугами, які надаються Державною службою зайнятості та умовами їх отримання, з основними тенденціями розвитку сучасного ринку праці.

Серед основних питань, які турбують людей  даної категорії – соціальний захист безробітних на період пошуку роботи , умови для отримання професійної підготовки та перепідготовки в службі зайнятості .

Фахівчиня центру зайнятості Тамара Богдан ознайомила учасників заходу з інтернет-ресурсами Державної служби зайнятості, зокрема з можливостями персонального кабінету користувача: інформаційна підтримка шукача роботи , пошук  вакансій, профдіагностичне тестування для визначення власної професійної спрямованості та розповіла як скористатися електронною чергою.

Останні статті на сайті