Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Переглядів: 1970
11.12.2019 - 10:30

З метою привернення уваги  громадськості  до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків. 25 листопада в місті Бахмут стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

У рамках акції, Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради проведено інформаційно-просвітницьку роботу: засідання  круглого столу «Єднаймося проти насильства», флешмоб «Молодь Бахмута  - за життя без СНІДу». 10 грудня відбулись підсумки інформаційно-просвітницької компанії «Ми проти насильства».

Під час підведення підсумків були презентовані тематичні заходи проведені у вищих навчальних закладах І – ІV рівня акредитації та закладі професійно-технічної освіти розташованих на території міста Бахмут. За активну участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства» кожен навчальний заклад отримав від Управління диплом та пам’ятний подарунок.

Стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»Стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»Стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»Стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»Стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»Стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»