Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 145 гостей.

Презедент України

Управління освіти Бахмутської міської ради провело колегію з керівниками шкіл та закладами позашкільної освіти

Переглядів: 1552
05.12.2019 - 13:17

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради провело колегію з керівниками шкіл та закладами позашкільної освіти.

Начальник управління освіти Марина Рубцова презентувала членам колегії ретельний аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року на рівні області, який було доведено на колегії департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації. Приємно зазначити, що м. Бахмут по багатьох позиціях займає високе рейтингове місце. Так, за підсумками проведеної роботи закладами освіти м. Бахмута Донецькому обласному інституту післядипломної педагогічної освіти доручено вивчити досвід Управління освіти Бахмутської міської ради щодо результативності участі випускників у ЗНО та довести результати до методичних служб області.

Також були обговорені питання порядку денного колегії: про рівень забезпечення умов для охорони здоров’я учнів у школах, виконання медико-педагогічного контролю за фізичним вихованням дітей; результати моніторингу виконання закладами освіти Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки. Директори шкіл також ділилися досвідом, практичними наробками щодо організації та змісту освітнього процесу в 1 класах 2019-2020 н. р. відповідно до Концепції Нової української школи.

Крім того, начальник Управління освіти акцентувала увагу керівників на важливості дотримання законодавства та виконання основних документів стосовно охорони праці та соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.

Управління освіти Бахмутської міської ради провело колегію з керівниками шкіл та закладами позашкільної освітиУправління освіти Бахмутської міської ради провело колегію з керівниками шкіл та закладами позашкільної освітиУправління освіти Бахмутської міської ради провело колегію з керівниками шкіл та закладами позашкільної освітиУправління освіти Бахмутської міської ради провело колегію з керівниками шкіл та закладами позашкільної освітиУправління освіти Бахмутської міської ради провело колегію з керівниками шкіл та закладами позашкільної освіти