Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу»

Переглядів: 1667
03.12.2019 - 09:23

Проблема ВІЛ / СНІДу є однією з найсерйозніших на планеті. Започаткували День боротьби з цією недугою ще  в 1988 року. Молодь нашого міста не байдужа до глобальних проблем людства, з нагоди Міжнародного дня боротьби зі СНІДом, 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу».

Захід організовано  Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

На початку акції слово було надано в.о. голови Бахмутської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, Абаровська Анастасія, яка розповіла молоді що таке ВІЛ/СНІД, як він передається та як уберегти себе від цього недуга. В знак солідарності та протесту проти дискримінації щодо ВІЛ-позитивних людей та як символ надії на те, що людство обов’язково переможе цю хворобу учасники акції прикріпили червону стрічку.  В пам’ять тих чиє життя забрав СНІД запалили свічки та запустили повітряні кулі. Також учасники акції отримали інформаційні листівки та буклети для розповсюдження в своїх навчальних закладах.

Флешмоб – це своєрідний привід до наступної так званої «гри» проти СНІДу, яка має на меті готувати молодь до розуміння важливості проблеми ВІЛ - інфекції та СНІДу, а також долучити до боротьби із захворюванням.

Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу». Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу». Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу». Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу». Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу». Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу». Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу». Молодь міста не байдужа до глобальних проблем людства 2 грудня 2019 року  взяла активну участь у флешмобі «Молодь Бахмуту – за життя без СНІДу».

Останні статті на сайті