Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Тренінг на тему: «Внутрішній світ»

Переглядів: 1323
29.11.2019 - 10:24

26 листопада 2019 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» тренінг на тему: «Внутрішній світ».

Внутрішній світ людини – безмежний всесвіт найрізноманітніших відчуттів і почуттів, емоцій і настроїв, задумів та ідей, понять і образів, фантазій та ідеалів. Тому пізнання внутрішнього світу людини не менш необхідне й важливе, ніж пізнання навколишньої дійсності.

На початку заняття хлопцям та дівчатам була запропонована вправа «Закінчи речення», завдяки якій вони мали можливість  порівняти себе із тим чи іншим природним явищем, розкривши та поринувши у свій внутрішній світ. Надалі учасники тренінгу вчилися шукати у собі сильні сторони та аналізувати внутрішній світ інших людей.

Наприкінці заняття студенти  визначали  шкалу свого настрою  завдяки вправі «Термометр» та мали можливість сказати один одному гарні слова – компліменти, що покращило їх емоційний  стан та сприяло зміцненню дружніх стосунків.

 

 

26 листопада 2019 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами тренінг на тему: «Внутрішній світ».26 листопада 2019 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами тренінг на тему: «Внутрішній світ».26 листопада 2019 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами тренінг на тему: «Внутрішній світ».26 листопада 2019 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів із студентами тренінг на тему: «Внутрішній світ».

Останні статті на сайті