Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 143 гостя.

ExportUA

Азовська митниця Держмитслужби отримала реєстрацію

Переглядів: 1319
27.11.2019 - 15:53

Азовська митниця Держмитслужби 6 листопада 2019 року зареєстрована як юридична особа у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.  Новостворена митниця є правонаступником прав та обов’язків Донецької митниці ДФС, яка знаходиться на стадії реорганізації.

Азовська митниця Держмитслужби отримала ідентифікаційний код юридичної особи (ЄДРПОУ) 43333684. Фактичне місце розташування адміністративного будинку новоствореної установи залишилось попереднім:  87510, Донецька обл., м. Маріуполь, проспект Луніна,1.

З 4 листопада 2019 року виконуючим обов’язки начальника  нової митної установи призначено  Володимира Денісова.

Першочергові завдання нової митниці – затвердження структури, штатного розпису та переведення працівників Донецької митниці ДФС до її правонаступника Азовської митниці Держмитслужби.

Робота митниці, як  і в попередні періоди направлятиметься  на захист економічних інтересів нашої держави. Митники продовжуватимуть  створювати найкомфортніші умови для ведення зовнішньоекономічної діяльності, а значить і надалі  будуватимуться партнерські відносини між митницею та бізнесом.

Останні статті на сайті