Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 163 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Роботу шукаємо разом

Переглядів: 922
27.11.2019 - 15:19

26 листопада 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбувся ярмарок вакансій для осіб зазначеної категорії, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.

Відкриваючи ярмарок, заступниця директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова зазначила, що актуальною проблемою сьогодення є підвищення рівня поінформованості та адаптація людей з інвалідністю до зайнятості. Працевлаштування осіб з інвалідністю - один з головних напрямків роботи служби зайнятості. Процес працевлаштування, його ефективність значною мірою визначається зусиллями, наполегливістю у пошуках роботи. Міська служба зайнятості день у день докладає чималих зусиль для того, аби  надавати клієнтам, які мають додаткову потребу, вагому підтримку.

Під час заходу представники 5 роботодавців презентували свої підприємства та спілкувалися із претендентами на вакансії. Серед  учасників ярмарку були присутні представники  підприємств, на які можуть бути працевлаштовані особи з інвалідністю: ТОВ «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ», КП «БАХМУТСЬКИЙ ККП», ПРАТ «ФІТОФАРМ», БАХМУТСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ, АРТЕМІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ.  Вони розповіли про умови та оплату праці, соціальні гарантії і вимоги до претендентів на вакансії. Близько 50 безробітних осіб  з інвалідністю мали можливість ознайомитися з актуальними вакансіями по місту Бахмут та Бахмутському району, особисто поспілкуватися з роботодавцями, розширити коло уявлень щодо власної професійної самореалізації та знайти роботу згідно з рекомендаціями медико-соціальної експертної комісії.

Учасники Ярмарку дізналися також про можливість участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, відкриття власної справи та проходження професійного навчання за сприяння центру зайнятості. Наразі, протягом 2019 року 84 особи з інвалідністю знайшли роботу за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості.

26 листопада 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбувся ярмарок вакансій для осіб зазначеної категорії, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.26 листопада 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбувся ярмарок вакансій для осіб зазначеної категорії, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.26 листопада 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбувся ярмарок вакансій для осіб зазначеної категорії, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.

Останні статті на сайті